Torsdag som numera är lite av min fredag!

Ännu en vecka gått. Jag har verkligen varit dålig på uppdatering av denna sida. Vad händer just nu då? Jo det händer ju saker hela tiden. Jobb (mitt vanliga jobb) måndag - torsdag och fredag som är min hemma jobb dag med Fina Liv.

Det har verkligen blivit en favorit dag i veckan. Vissa fredagar är väldigt lugna medan andra är fullt upp med nya varor som ska läggas in, planera in och förbereda för visningskvällar m.m.
I helgen blir det visning på Lyr (en liten ö i närheten av Nösund) och nästa helg till Åtorp.
Det ska bli en nostalgi tripp på hög nivå nästa helg - då jag ska till Värmland, mitt underbara kära Värmland som ligger mig så varmt i hjärtat.
Kan bero på att man levt där hela sitt liv förutom sista året. Dessutom ska jag ha en visning/homeparty hos en mkt kär gammal arbetskollega.
I morgon ska jag nog försöka få till lite insperationsbilder här på bloggen, mera om ditten o datten.....men nu blir det "fredagsmys" fast det är torsdag.
Jag har ju något extra trevligt att se fram emot i helgen. Min kära son, Jessica och deras söta, goa, fantastiska, underbara katt Willow kommer på besök.


0 kommentar(er):
Kommentera:

Namn

E-mail (publiceras ej)

Hemsida/blogg

Spara mina uppgifter