Halva priset på massor av varor hos www.finaliv.se

Nu rear vi ut de flesta varor för halva priset. Nu gäller det att tömma lagret inför höstsäsongen. Känns lite konstigt att börja att tänka på höstkläder men jag ser verkligen fram mot höstens kläder då det kommer sååå mycket fint. Nu har Fina Liv funnits i 6 måndader och det är verkligen roligt att så många har handlat via webbutiken. Jag är verkligen glad för att det rullar på ....även om det inte är någon vinst att räkna med efter denna säsong så hoppas jag på att det ska gå lite plus efter hösten. Man lär sig hela tiden vad som var dumma inköp och vad som har gått bra. Så framöver kanske jag matcha kundernas behov lite bättre. Både Capri Collection och Its All About Eve har fantastiskt fin höstkollektion och väskorna från Charmant of Sweden fortsätter att imponera sitt låga pris och bra kvalitet.


Härliga sommarglada smycken från MINT

Nu finns härliga armband i olika färger och modeller från MINT i www.finaliv.se


Midsommar !

Idag kommer kära vänner på besök och stannar hela helgen. Midsommar 2012.... en härlig tradition i sverige som alla hoppas på sol och värme. Sol ska hela Sverige få denna helgen...utom vi på västkusten. Här ska blir regn, men vad gör väl det (väldigt mkt :().

Fina Liv har nu funnits i 6 månader och just nu är det utförsäljning på de flesta vår och sommarvarorna. Hösten och vinterns beställningar är gjorda (förutom några kompletteringar som görs regelbundet).
Det känns bra inför hösten, för höstkollektionerna är SÅÅÅ fina.
Tack ALLA kunder som handlat under våren. Hela 183 personer har handlat via webbutiken och många via hompartys och visningskvällar.
Önskar er alla en trevlig midsommar!


Idag har ÄNTLIGEN Mint smycken kommit!!!! Snart i butiken.


Nyinkommet www.finaliv.se


Halva priset på massor av varor hos www.finaliv.se


Sveriges Nationaldag

Fina Liv önskar er alla en riktig glad och trevlig Nationaldag!


En underbar tunika/klänning till ett fantastiskt pris!

Tidigare 899:-  NU 499:- gäller Juni ut och så långt lagret räcker. En av mina favoriter!!!


Havet

Nu är det redan helg igen. Tiden går verkligen fort. I helgen blir det att ta sig ut på havet så fort solen tittar fram och njuta av västkustens underbara ö värld.

Trevlig helg önskar Fina Liv!


Its All About Eve REA www.finaliv.se


Vinnare av Alba Scarf på Fina Livs facebooksida

Eva Flood!!! Grattis Eva