Snart!!!!

Nytt klädesmärke påväg in :):):) Håll koll på www.finaliv.se


Den mest sålda varan

Denna underbara väska toppar säljtoppen lätt. Det är extra roligt när kunder hör av sig och berättar att de är nöjda med väskan och att den är ännu snyggare i verkligheten.
Roligt roligt....så handla er en snygg vårväska - om ni inte redan gjort det. Mycket snygg väska till ett lågt pris - som man kunde förvänta sig vara högre. Mycket bra kvalitet.
Finns nu i tre olika färger.


Så snygga skor!!!!

Har hittat ett par sååå snygga skor som skulle passa perfekt till min snygga klänning som jag ska ha på min käre sons bröllop. Kostar "bara" 4200:-.

Men visst är dom läckra!!!


Ny dag och solen är här :)

Klockan ringer kl 8,00 - härligt med helger - sol och vindstilla. Idag får dagen starta med en härlig uteritt - sen är planen att faktiskt ligga i solen och mysa med en bok, på sin höjd stoppa i lite tvätt i maskinen.

Denna helg....eller nästa helg måste jag åka till Göteborg eller Uddevalla för att inhandla de sista detlajerna till min outfit till bröllopet.
Tänk att min son ska gifta sig om bara 2 veckor. Nu har jag äntligen hittat just the perfekt dress för succés.


Bra dag idag och sol väntas i morgon!!!

Haft en underbar dag idag (trots lite regn) men i morgon ska det bli 10 grader varmt och SOL!!! Då blir det nog att sitta på verandan och mysa med en bok.

Underbart snygg ny sjal från Stylo finns nu i www.finaliv.se


Suck o stön

Idag är det lite av en suck o stön dag. Avskyr att ha suck o stön dagar, men ibland bara infinner dom sig utan någon direkt förvarning.

Har varit sjuk förra veckan och en envis förkylning har bosatt sig i kroppen så att man inte längre minns hur känslan att vara pigg känns.
Då är det liksom nära till hands för en suck o stön dag. Idag är det lugnt i butiken Fina Liv som tur är. Ett par beställningar - som redan är färdiga för leverans och nu väntar jag att titta in där tills i morgon (suck o stön).
Måste räkna ut och betala moms i morgon (suck o stön), kanske måste jag städa lite (stor suck o stön), till stallet (litet suck o stön).
I morgon kanske det inte är någon suck o stön dag längre. Shit vad jobbigt det blir med allt suck o stön. Ja ni ser....inget roligt här denna dag precis. Återkommer förhoppningsvis med ett tjohoo!


Smycken från Stylo - finns nu i www.finaliv.se


Charmant of Sweden sjalar

Två nya sjalar från Charmant of Sweden har kommit i ett underbart viskosmaterial. Finns i färgerna white o rose. Har ännu dåliga bilder på dessa två underbara sjalar - men det kommer snart nya fräscha från Charmant. I morgon eller på onsdag kommer även de efterlängtade smycken från Stylo!!!! Ursnygga smycken....som man bara MÅSTE ha :)


På väg in


På väg in


På väg in


På väg in


Två månader

Det slog mig precis att det är två månader idag som www.finaliv.se startades. Tiden går så fort - hur har det gått då???? Faktiskt bättre än jag hade tänkt mig :):), därför denna bild på stor sol.
Det är inte så lätt som jag trodde att förutse vad som ska vara populärt och gå bra i butiken, men jag har upptäckt att väskorna säljer jättebra och kunderna är nöjda med dom= jag är nöjd.
Hela tiden måste man tänkta framåt, vad ska jag ta in i butiken, hur mkt vågar jag köpa på mig, hur ska jag annonsera - marknadsföra mig.....och gisses nu är det snart dags att momsdeklarera. Hoppas på att fortsättningen går lika bra. Måste rekommendera Wikingruppen till den/dom som ska starta webbutik eller annat. De har varit sååå bra och det känns tryggt och skönt att ha dom att bolla med när det gäller marknadsföring och annat.
Ha en bra dag....nu till momssiffrorna :)


Nyheter från Charmant of Sweden - snart i butiken!!!


På väg in

Stylo smycken kommer inom kort och även fler nya vårnhyter från Charmant of Sweden. I början av maj väntas även några snygga kläder från Monrow komma in till www.finaliv.se.


Nyinkommet från Bastion Collection

Nyinkomna kuddar, bordstabletter och linneservetter från Bastion Collection. Kolla in www.finaliv.se


Nytt klädesmärke

Snart kommer nytt klädesmärke att finnas på www. finaliv.se