Söndag

Då har det åter gått en vecka. Idag har äntligen solen och det vackra vädret återvänt till Nösund/Orust och då känns livet så där härligt igen. Konstigt att man påverkas så av vädret. Igår hade jag och min kära man en lång och härlig morgonrocksdag. Ja jag var ju förstås ute och red på vita prinsen i stormen och för första gången i mitt liv kändes det som om ridhjälmen skulle blåsa av (fniss). Ja det är sant....den liksom lyfte från huvudet - trots att den sitter som gjutet i vanliga fall.

Ingen mys ritt precis för kära Diamond såg spöken i varenda buske och vi flög fram hit och dit som jag vet inte vad. Men idag är det strålande väder och knappt någon vind. Men det blir ingen ridtur för mig för idag ska min underbara Lovisa rida prinsen. Lovisa som är min fantastiska hjälpare när det gäller Diamond.
Ja ha, vad göra av denna dag. Ut på en rask promenad (bara maken vaknar), fota kläder från Its All About Eve. Ja, jag ska försöka att fixa bilder själv på dessa fyra plagg - så jag ber om förlåtelse redan nu då jag  misstänker att det inte blir några proffsbilder direkt. Men jag får bättre bilder längre fram och får byta ut dom då.
I eftermiddag blir det Göteborg och bio.
Min kära dotter är i NY City med sin käre far och gissa vad JAG gärna skulle villa pussa, krama den lilla underbara dotter. Själv får jag vänta till Maj - då hon äntligen kommer hem på en kort visit.
Tjingeling och ha en underbar söndag.
IDAG HANDLAR NI PÅ www.finaliv.se med 15% rabatt. Ange rabattkod Söndag i kassan.


0 kommentar(er):
Kommentera:

Namn

E-mail (publiceras ej)

Hemsida/blogg

Spara mina uppgifter