Vårkänslor

Idag får man verkligen VÅR känslor. SOL, varmt, vindstilla...helt underbart.  Så här beskrivs vårkänslor. Ja, det kan väl stämma.   Vårkänslor är ett begrepp som används för flera uppsättningar av fysiska och psykiska symptom i samband med vårens ankomst.  I allmänhet avses en ökning av energi, vitalitet och i synnerhet sexuell aptit, ofta är dessa förändringar särskilt tydliga hos de som lider av årstidsbunden depression.  I vissa fall används dock termen för det motsatta, en oväntad förlust av energi med uppkomsten under våren och sommaren. Svårigheter att sova, viktförlust och dålig aptit, yrsel, irritabilitet, huvudvärk och ökad sexdrift är de vanligaste symtomen på vår- och sommardepression.     Tjohoo för våren!

Ja nu hade jag tänkt mig att sitta på verandan och njuta av vårsolen och känna värmen i ansikten. Men nej det gick ju inte. Fasen vad dammigt det ser ut inne när solen lyser in genom alla fönster. Vilken jäkla tur att man inte är dammallergiker. Det är ju faktiskt en fördel med vintern o mörkret. Man ser inte skiten... men nu är det dammat och fint och det har visst svalnat betydligt där ute, så nu får det blir en snabb tur till sonen i Göteborg istället. Jessica hans tjej är liksom min räddare i nöden när det gäller Fina Liv.
I morgon måndag igen. Måndagar kommer så fort nu för tiden. Vem har kortat ner veckorna eller åtminstone helgerna. Får man göra det????


0 kommentar(er):
Kommentera:

Namn

E-mail (publiceras ej)

Hemsida/blogg

Spara mina uppgifter